Plugga eller spela tv-spel?

Hmm, plugga eller spela Zelda??!?!? Är ju ändå söndag kväll och jag är ambitiös nog att ha tvätt-tid imorgon kl 8.30. Då borde väl lite tv-spel inte vara förbjudet? ;)

Revansch!!

Fantastiskt att bloggen finns kvar ens. Det var evigeheter sedan jag lyfte ett finger för den. Nu föll lusten på igen. Det har varit en jobbig period med många bakslag. Kanske därför jag inte haft lust att skriva? Jag har ingen lust att prata om vissa saker nu heller, så ingen idé att någon frågar. Däremot känns det som att det är på rätt håll. Nu är det min tur.

Jag har kontrollen nu. Det känns bra. Den här helgen har jag gjort en plan (halvt preliminär än) för omtentor och en plan för min ekonomi. Det låter som om jag är luspank. Så illa är det väl inte, men studentlivet gör en inte rik direkt... bara på upplevelser! Nää, men det ska bli nice att ha lite mer koll på vad jag köper.

Just idag känns det som om jag har åstadkommit en hel del dessutom. Som sagt, jag har gjort en budgetplan. Jag har skrivit metod och materialdelen till labbrapport 2, vilken inte ska in förrän om ca 3 veckor. Resten går inte att skriva än då detta ska vävas ihop med en labb som vi inte gjort än, en slags gemensam rapport. Jag har fört över bilderna från wermlands pub och klubb igår till datorn, försökt redigera dem lite grann och lagt upp dem på hemsidan.

Min plan är lite att använda bloggen som en sammanfattning av mig själv, både för andra och för mig själv. Peppa gärna och kom med användbara tips om ni vill det!

Jag har ett hett tips till alla nyblivna (och även en del gamla) studenter, sök bostadsbidrag hos försäkringskassan!!! Det är inte jättemycket pengar, men det kan ge några extra hundralappar varje månad.

Egentligen borde jag berätta vad jag gör nu, vad jag vill göra sen och massa sånt, men det blir så olidligt långt att läsa så jag gör nog det lite senare. Ha det mys i snön!!

RSS 2.0