Lunds ikväll

Det har gått bra med linserna hittills. Jag ska snart ta ut dem för dagen. Får bara ha dem några timmar så här i början. Förbereder mig för lunds nation nu. Klädångest var ett faktum men nu är både den och vissa andra tankar besegrade. Jag tänker inte ge mig för jag vet att jag är på rätt väg. Nåväl, inget jag tänker skriva mer om här och nu.

Imorgon åker jag till Halmstad igen. Hoppas jag inte blir bakis. Fy fan för att åka buss då.

Linsprovning

Idag får jag mina linser! Jag ska på linsövning om 1½ timme för att öva på att sätta i och ta ut dem. Haha, låter knäppt jag vet. Fast egentligen är det bra. Inget vidare om man står där sen på kvällen och inte får ut dem. Annars står inget särskilt på dags-schemat än. Vet bara att jag sa tvätta ikväll.

Städ och disk

Förra inlägget hann precis läggas upp innan datorn dog av energibrist. En jädrans tur och jag slapp bli vansinnig på att allt bara försvunnit. Även om det egentligen inte gjort så mycket...

I lördags var jag i Wermlands källare hela dagen. Renoveringshelg var det som gällde och givetvis avslutades dagen av en trevlig fest. Men innan maten kom på bordet och faten kopplades in för självservering skulle äckelrör rengöras, väggar målas, dj-båset byggas om och scenen slipas och målas om. Bland annat. Jag höll mig till att måla och olja in skåp. Somliga är dock frivilliga till att rengöra pissoarrör. FRUKTANSVÄRT ÄCKLIGT!!!

Jag gjorde däremot ett ryck i korridorsköket idag. Plockade in alla diskberg i skåpen, torkade av några ytor och slängde tidningar. Jag fattar inte att de andra tycker det känns okej att bo i äcklet. Och jag fattar inte hur de bedömmer den diskade disken som ren. Jag tycker inte att glas som inte är klara är rena. Vissa glas har t o m rester av mat eller dryck och någon har klassat dem som rena. Likadant med tallrikar och bestick. Så här har det aldrig varit förut. Den här korridoren måste ha ett ordentligt schema med köksvakter och helst en städhitler. Jag tycker inte det är okej att man ska behöva diska allt innan man använder det.

Från disk till musik. Från och med idag finns spotify på min dator! :D

Regniga Lund, men jag gillar dig ändå

Back in Lund!

Och jag är så nöjd med det. :)

Jag och Jens har fått massa tid tillsammans och igår var vi i Dalby stenbrott och badade. Vi hade otur med molnen och när vi åkte bussen hem regnade det. Mysigt ändå och stenbrottet är jättefint med blågrönt vatten. Det påminner lite om medelhavsvatten i färgen. Igår kväll gjorde vi vår snabbaste vända på hemmakväll någonsin. Annars tar det vanligtvis 40 minuter att välja film för vi ska alltid diskutera en massa innan vi väljer. Igår tog det fem. Vi hade en buss att passa men kom 18 minuter för tidigt så gick hem till mig istället.
Vi såg Twilight, faktiskt bra. Lite väl mycket riktad till 15-åringar emellanåt, men den var fin ändå.

Och Anna, nu kommer du bli avundsjuk, jag hittade jordgubbsmaraboun på hemmakväll. God! ;) Fast vanlig mjölkchoklad är fortfarande den allra bästa!

Jag vill bara snabbt återkomma till min korta vistelse i Lund. Stannar ca en vecka innan det antingen bär upp till Halmstad igen eller en resa. Framtiden är något oviss just nu. Jag är i alla fall glad att vara här. Det är inte riktigt som vanligt då många är bortresta och innan tyckte jag det var tomt. Trots det är här ovanligt stökigt och skitigt i korridoren. Fast de nackdelarna bryr jag mig mindre om. Mina korridorare är som vanligt och Sammy har nyss spelat sex av sina egna låtar för mig. Underbart med privatspelning! Så roligt att träffa dem igen.

Nu regnar det en massa. Och datorbatteriet dör strax. Liksom batteriet till mobilen.
Tjipp o hej!

Resa?

Jag vill åka utomlands!! Sitter och kollar sista minuten och billiga resor. Är det någon som vet någon billig sida? Ticket är den enda utöver resebolagen själva jag känner till. Vore jätteglad för tips. Resan jag är ute efter ska gå till ett varmt land och ska som sagt vara billig.

Ont

Fick ont i magen. :/ Det har legat på lur hela eftermiddagen men nu bestämde det sig för att bryta loss. Aj aj aj... Hoppas det är borta imorgon.


Juli

Och dääär var omtentaplugget igång!

Tre veckor försenat, men bättre sent än aldrig. ;) Orkade inte plugga och jobba heltid samtidigt så jag skyller på det. Annars är läget under kontroll och på onsdag kväll bär det av till Lund igen! Hoppas blommorna inte dött så pass mycket att de inte kan återupplivas. Längtar efter min post, troligtvis högst en räkning. Däremot massvis med gratistidningar. I like! Den mesta tiden i alla fall. :P

Sen ska det bli oerhört skönt att bo själv en vecka och lite mer. Inget ont om att bo hos mamma vilket jag gör nu, men att slippa smyga ska bli underbart. Det finns nog ingen som är så lättväckt som mamma. Det räcker med att gå på tå och hon vaknar. Suuuuck!!!!
Men framförallt längtar jag efter att få träffa min älskling! Fastän han glömt ta med min post båda gångerna han åkt upp hit och hälsat på. ;)


RSS 2.0